laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ADMINISTRATIEKANTOREN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59713 01-09-2014 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Flevoland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Voor een van onze relaties zijn wij op zoek om over te nemen: administratiekantoren. Onze opdrachtgever (een administratie- en belastingadvieskantoor) is op zoek naar kleine en middelgrote administratiekantoren met een gespreide omzet in met name in het Midden- en Kleinbedrijf.

Gedacht wordt aan administratiekantoren gespecialiseerd in de verwerking van administraties (en eventueel ook loonverwerking) voor eenmanszaken, ZZP-ers, B.V.´s en verenigingen en stichtingen en daarnaast eventueel advisering van ondernemers.

De omvang is minder van belang, vanaf een jaaromzet van € 50.000,- tot circa € 500.000,-. Ook eventueel in dienst zijnde personeelsleden kunnen overgenomen worden.

Locatie waarbinnen gezocht wordt door onze opdrachtgever is Flevoland, maar eventueel daarbuiten (het Gooi en Amsterdam) is ook bespreekbaar, maar heeft niet de eerste prioriteit. Indien er onroerend goed gekocht of gehuurd moet worden heeft dat ook niet de prioriteit, maar is eventueel wel bespreekbaar, onze opdrachtgever wil de activiteiten het liefst concentreren op één locatie.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29