laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMER IN BEDRIJFSKUNDIG ADVIESBUREAU

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59711 01-09-2014 Dienstverlening Economische en organisatieadviesbureaus
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Wij zijn op zoek naar een partner (zelfstandig ondernemer) voor bedrijfskundig adviesbureau.

Een succesvolle landelijke organisatie, met circa 40 kantoren en >100 partners, op het gebied van bedrijfsadvies, wil vanwege de gekozen strategie en de kansen in de markt in Flevoland sterk expanderen. Hiervoor bieden wij aan de mogelijkheid om als zelfstandige partner aan deze uitbouw mede gestalte te geven. Wij zijn specifiek op zoek naar kandidaten die ons komen versterken vanuit onze vestigingen in Flevoland. Kandidaten die de voorkeur geven aan een andere locatie zijn uiteraard ook welkom te reageren.

Wie zijn wij?
Ons kantoor begeleidt veel bij het aankopen en verkopen van bedrijven, maar ook is onze organisatie gespecialiseerd in het opstellen en implementeren van meerjarenplannen, en financieringsrapporten voor kleine -, middelgrote - en grote ondernemingen.

Wie zoeken wij?
De gezochte kandidaten dienen een academisch of HBO niveau te hebben, bijvoorbeeld bedrijfs(kundige) of financiële achtergrond. Zij moeten beschikken over ruime generalistische ervaring, commerciële capaciteiten, ondernemersmentaliteit, alsmede goed kunnen luisteren. Zij zijn verder analytisch, representatief, punctueel, open, eerlijk, doorzetters en hebben gevoel voor humor.

Graag komen wij in contact met serieuze kandidaten die zich herkennen in het geschetste profiel en als zelfstandig ondernemer binnen een bewezen formule aan de slag te willen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29