laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TECHNISCH PRODUCTIE- EN HANDELSBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59453 18-06-2014 Industrie Elektrotechnische industrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Ervaren no nonsens resultaat- en mensgerichte ondernemer zoekt ter gedeeltelijke of geleidelijke overname een technisch productie- en handelsbedrijf met bij voorkeur onderscheidende eigen (serie-) producten, die klant specifiek worden geleverd. Het bedrijf is specialistisch, heeft complexe en dynamische werkprocessen en een enthousiast team dat gezamenlijk de uitdaging aangaat om te groeien en te excelleren.

De persoon:
Inspirerende en krachtige ondernemer. Een gestructureerde bouwer. Resultaat- en klantgericht. Door zijn stijl van leidinggeven als people manager krijgt hij, enerzijds mens en organisatie in beweging, anderzijds motiveert en verbindt hij mensen aan de doelstellingen van de organisatie. Werkt samen met zijn team aan slimme oplossingen om processen zodanig in te richten dat werkelijke waarde wordt toegevoegd. Hij wil trots zijn op een excellent draaiend en toonaangevend bedrijf.

Werkervaring:
Ambitieuze bedrijfsmanager met brede en succesvolle ervaring in het afstemmen van complexe productieprocessen in diverse productiebedrijven, groothandel en (logistieke) dienstverlening. Vanuit gedetailleerde, technische en bedrijfskundige kennis, aandacht voor doeltreffendheid en optimalisatie van processen. Altijd met focus op ieders betrokkenheid en altijd op zoek naar wat efficiënter kan en met meer plezier. Met een scherp oog voor de verschillende belangen van de stakeholders.

Opleiding:
Post HBO Bedrijfskunde
HBO project Management & Organisatie en Communicatie
Integraal Logistiek Management HEAO

Specialiteit:
Het op elkaar afstemmen van mensen en middelen. Daarbij altijd oog voor tevreden klanten en operational excellence.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29