laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PRODUCENT / GROOTHANDEL IN HOUTEN PRODUCTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59158 15-04-2014 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Activa / passiva transactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Producent / Groothandel in houten producten

Kandidaten, twee ervaren ondernemers, produceren educatief speelgoed van hout. Dat doen zij al ruim 10 jaar. Zij verkopen de door hen vervaardigde producten in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk via een eigen groothandelskanaal.

Kandidaten willen hun eigen bedrijfsactiviteiten uitbreiden en/of verbreden. Zij willen dit bereiken door het (geleidelijk) overnemen van een bestaand bedrijf.

De onderneming die kandidaten zoeken bestaat minimaal 5 jaar en biedt voldoende toekomstperspectief, nationaal en/of internationaal. De bedrijfsactiviteiten bestaan uit het vervaardigen van en/of de verkoop (groothandelsactiviteiten B2B en B2C) van houten producten.

Bij voorkeur is de verkopende partij op zoek naar een (geleidelijke) overdracht van de bedrijfsactiviteiten c.q. de onderneming. Eerst een periode samenwerken, daarna overdragen. Kandidaten vinden het gewenst dat het huidig management nog een nader te bepalen periode betrokken blijft.

De gezochte onderneming telt maximaal 10 werknemers en is bij voorkeur gevestigd in het midden van het land.

Kandidaten benadrukken de mogelijkheid om eerst een periode samen te werken alvorens de bedrijfsactiviteiten c.q. de onderneming over te nemen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29