laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MBI-KANDIDAAT ZOEKT HANDEL/PRODUCTIEBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59076 01-04-2014 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 N.v.t. N.v.t. B.V.

omschrijving

Energieke, no-nonsense ondernemer (1969) is op zoek naar een handelsonderneming, bij voorkeur met productie en/of assemblage component. Zoekt en ziet verbeterpotentieel; groei is de voornaamste focus. Analytisch zeer sterk, doorgrondt snel en vakkundig het verdienmodel van een onderneming.

Kandidaat wil met zijn bedrijf het verschil maken, speelt altijd met de wil om te winnen. Stelt hoge eisen aan zichzelf en aan zijn medewerkers, om hiermee de klanten een optimaal product te leveren. Is een teamspeler die de ontwikkeling van medewerkers heel belangrijk vindt. Kandidaat is gevoelig voor een gezonde en onderscheidende bedrijfscultuur.

Zoekt handelsbedrijf, evt. met productie en/ of assemblagecomponent. Service biedt extra toegevoegde waarde. Bedrijf is een niche speler en heeft bij voorkeur een eigen merk. Sterke klantfocus. Toonaangevend in het segment, top 5-speler, met de potentie om marktleider te worden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29