laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONGEDIERTEBESTRIJDING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59065 31-03-2014 Agri-Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. B.V.

omschrijving

Ter overname gezocht:
Voor een internationaal opererende, buitenlandse onderneming zijn wij op zoek naar in Nederland gevestigde bedrijven die zich richten op ongediertebestrijding.

Omschrijving
Voor de exclusieve vertegenwoordiger voor onder meer de regio Benelux van deze internationaal opererende onderneming (vertegenwoordigd in meer dan 40 landen), zijn wij op zoek naar ongediertebestrijdingsbedrijven in Nederland. Doel is om toegang te krijgen tot de ‘lokale’ Nederlandse markt. De kennis van de Nederlandse markt is hierbij van belang.

Er wordt gezocht naar een MBK-bedrijf tot circa 15 medewerkers. Afhankelijk van de achtergrond, is zowel 100% overname als gedeeltelijke overname bespreekbaar, waarbij graag wordt samengewerkt met de huidige eigenaar.

Het moederbedrijf betreft een meer dan 75 jaar bestaand familiebedrijf, gevestigd in de USA met meer dan 100 miljoen USD omzet. De genoemde vertegenwoordiger heeft meerdere vestigingen in verschillende landen, zowel eigen als onder franchise.

Bij interesse informeren wij u graag nader en verkennen wij graag uw uitgangspunten. Bij potentiële geschiktheid, zal de vertegenwoordiger naar Nederland overkomen voor nadere persoonlijke kennismaking, aftasting van de klik en het bespreken van de verdere contouren van een mogelijke overname of samenwerking.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29