laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BOUWMATERIALENHANDEL/AFHAALCENTRUM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59041 24-03-2014 Groothandel Groothandel in hout- en bouwmaterialen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Voor een relatie zijn wij op zoek naar een bouwmaterialenhandel, bij voorkeur in combinatie met een afhaalcentrum. Onze relatie is een bestaande speler op dit vlak en zoekt uitbreiding in de regio Zuidoost-Brabant of de kop van Noord-Limburg.

Ideaal profiel is een familiebedrijf met goede klantcontacten die op willen gaan in een groter geheel waarbij zij alle administratieve taken kunnen verleggen. Het idee van de kopende partij is dan ook de over te nemen onderneming onder eigen naam te laten bestaan en dat de voormalige eigenaar aanblijft voor klantbeheer om de identiteit van het bedrijf overeind te houden.

Indien u op korte termijn of in de toekomst overweegt uw bedrijf te verkopen c.q. over te dragen, dan kunt u reageren op dit profiel waarna wij discreet met u contact op zullen nemen.

Leidt dit eerste contact tot verdere interesse en oriëntatie op een overnametraject, dan zorgen wij voor professionele begeleiding van onze relatie. Voor u zijn er vanuit onze zijde geen kosten aan verbonden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29