laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROOTHANDEL / HANDELSONDERNEMING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58728 03-02-2014 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Twee MBI-kandidaten hebben jarenlang een onderneming gerund en deze een aantal jaren geleden verkocht. Na een periode van oriëntatie zoeken zij thans een nieuwe uitdaging om zich volledig op te kunnen richten.

De MBI-kandidaten zijn op zoek naar een nieuwe uitdaging, in een andere branche dan waarin zijzelf actief zijn geweest, waar zij de komende 15 jaar veel voldoening uit kunnen halen. Zij hebben veel affiniteit met handelsactiviteiten.

De gezochte onderneming bestaat minimaal 5 jaar en biedt voldoende toekomstmogelijkheden. De bedrijfsactiviteiten van de onderneming bestaan uit handels- of groothandelsactiviteiten (B2B en/of B2C). De onderneming is op zoek naar een overnamekandidaat omdat bedrijfsopvolging ontbreekt. Kandidaten gaan er van uit dat de verkoper nog minimaal een half jaar betrokken blijft.

De onderneming telt maximaal 10 werknemers, kandidaten leggen geen beperkingen op ten aanzien van minimum aantal personeelsleden. De onderneming is bij voorkeur gevestigd in de regio Nijmegen, binnen een straal van 40 kilometer rond Nijmegen.

Kandidaten zijn er zich van bewust dat (groot)handelsactiviteiten investeringen in voorraad met zich meebrengen, middelen ter financiering van de overname zijn aanwezig. Indien verkoper de bijbehorende onroerende zaak wil verkopen, staan kopers hiervoor open.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29