laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DIENSTVERLENEND / OVERIG BEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58727 07-04-2014 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Ondernemend echtpaar heeft enkele jaren geleden succesvolle onderneming in de detailhandel (non-food) na 20 jaar verkocht en is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Kandidaten beschikken naast veel ondernemerservaring over voldoende eigen middelen.

Kandidaten zijn op zoek naar een nieuwe uitdaging, omdat zij zich nog te jong voelen om het rustiger aan te gaan doen. De komende 10-15 jaar kunnen en willen zij nog volop aan de slag. Het dagelijks contact met mensen is belangrijk voor hen.

De gezochte onderneming bestaat minimaal 5-10 jaar en biedt voldoende toekomstmogelijkheden. De bedrijfsactiviteiten van de onderneming bestaan uit dienstverlenende activiteiten echter niet uit activiteiten waarvoor veel specialistische vakkennis vereist is (o.a. assurantie, accountancy, fiscaal, juridisch).
De onderneming is op zoek naar een overnamekandidaat voor een gehele of geleidelijke overname.

De onderneming telt 0-10 werknemers. De onderneming is bij voorkeur gevestigd in de regio Arnhem / Nijmegen of verplaatsbaar naar deze regio (< 50 kilometer).

Kandidaten zijn in de gelegenheid om - bij geleidelijke overname - het eerste jaar genoegen te nemen met een lager inkomen, mits er voldoende toekomstmogelijkheden zijn.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29