laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROOTHANDEL IN TECHNISCHE PRODUCTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58687 07-04-2014 Groothandel Groothandel in hout- en bouwmaterialen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Gezocht: groothandel in technische producten.

Kandidaten, al jarenlang goede collega’s van elkaar, hebben beiden veel kennis van de groothandel, zowel nationaal als internationaal. De kandidaten, met enerzijds een management-technische en anderzijds een commerciële achtergrond, hebben veel ervaring en affiniteit met de marketing en verkoop van technische producten. De 2 MBI-kandidaten zijn in de leeftijd van 45-50 jaar.

Kandidaten willen maximale vrijheid en verantwoordelijkheid nemen, hetgeen hun thans ontbreekt, en willen dit bereiken middels een overname. Via een management by in (MBI) willen zij een bestaande onderneming verder ontwikkelen.

De onderneming bestaat minimaal 5 jaar, heeft een omzet tussen 5 en 10 miljoen euro en biedt voldoende toekomstperspectief, zowel nationaal als internationaal. De bedrijfsactiviteiten bestaan uit groothandelsactiviteiten (B2B) in technische producten, waaraan waarde wordt toegevoegd.
Bij voorkeur is de verkopende ondernemer op zoek naar (geleidelijke) overdracht van de onderneming. Kandidaten vinden het prettig indien de huidige DGA nog een nader te bepalen periode betrokken blijft.

De onderneming telt tussen 10 en 25 werknemers.
De onderneming dient zich te bevinden in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht of Gelderland of verplaatsbaar naar een van deze regio’s.

Kandidaten beschikken over voldoende eigen middelen om een overname met een dergelijke omvang te kunnen financieren.

Met reacties zal vertrouwelijk worden omgegaan.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29