laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE: INCASSO ORGANISATIE VOOR HET MKB

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58662 21-01-2014 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Een snel groeiende landelijk opererende incasso-organisatie voor het MKB, met een klantvriendelijke werkwijze. Organisatie opereert sinds 2009 op de incassomarkt en streeft ernaar om van de debiteur weer een trouw betalende klant te maken.

In Nederland zijn ongeveer 700 incassobureaus, waarvan 40 grote tot middelgrote. Als formule richten we ons primair op de middelgrote bedrijven met een omzet van minimaal 500.000 euro op jaarbasis. Dit is een markt die voor de grote organisaties moeilijk te bereiken is, omdat zij niet zijn ingericht op het bedienen van veel verschillende opdrachtgevers. Grote organisaties doen deze kleinere opdrachtgevers er tussendoor, bij ons krijgen zij alle aandacht. Als franchisenemer kun je al het goede dat een kleine ondernemer te bieden heeft, combineren met de voordelen van een grote organisatie. Regionale binding en landelijke dekking!

De franchisenemer is de schakel tussen de opdrachtgever en de debiteur en zal in combinatie met een professioneel team van ondernemers, de up-to-date backoffice en juridische ondersteuning zorgen voor het beste resultaat.

Minimale vereisten:
- Aantoonbare commerciële ervaringen
- Ondernemersinstelling
- Mensenkennis
- Doorzettingsvermogen
- Administratief gedisciplineerd
- Representatief verleden


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29