laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ACCOUNTANTSKANTOREN MET AMBITIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58519 09-12-2013 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Voor 1 van onze opdrachtgevers, een innovatief en vooruitstrevend concept in de zakelijke dienstverlening (accountancy), zijn wij in de regio Den Haag op zoek naar bestaande accountantskantoren (2 tot 10 FTE's) welke op basis van franchise op een professionele wijze hun dienstverlening in de toekomst wensen voort te zetten en hun kantoor op een verantwoorde wijze willen en kunnen laten groeien.

Het door de franchisegever aan u aangeboden concept is met name gericht op het willen zijn van sparringpartner ten behoeve van uw opdrachtgevers in het MKB. Om de aan haar gelieerde kantoren de mogelijkheid te kunnen bieden om de gezamenlijke doelen verantwoord te kunnen realiseren, heeft franchisegever haar propositie gebaseerd op een drietal pijlers. Allereerst biedt de organisatie een innovatief pakket van systemen en subsystemen aan waarmee u in staat bent uw klant op elk gewenst niveau te informeren. Scannen en herkennen middels digitale boekhouding en online boekhouding behoort uiteraard tot de basisvoorzieningen. Het pakket van systemen stellen we geheel af op de huidige en toekomstige behoefte van uw kantoor. Ten tweede beschikken de kantoren permanent over een back-office waardoor hun klant in staat worden gesteld tot het doen van een one-stop-shopping daar waar het gaat om de huidige en toekomstige adviesvraagstukken in het meest ruime zin des woords. Als derde pijler richt het concept zich op de begeleiding en ondersteuning van de aangesloten kantoren voor wat betreft de ontwikkeling en bewaking van de kwaliteit van de dienstverlening en faciliteert en begeleid franchisegever de kantoren 1 op 1 inzake de commerciële activiteiten als zijnde een vast bestanddeel van de bedrijfsvoering van de individuele kantoren.

Spreekt het aangebodene u aan, reageer dan en wij nemen contact met u op om u in een persoonlijk gesprek uitgebreid kunnen informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29