laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PORTEFEUILLES TER OVERNAME

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58518 09-12-2013 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Voor 1 van onze opdrachtgevers, een landelijk dekkend bewezen en succesvol administratie-adviesconcept, zijn wij op zoek naar administratie-advieskantoren welke gericht zijn om nu dan wel in de toekomst te kunnen worden overgenomen. Een samenwerking gericht op een toekomstige overname behoort dus tot de mogelijkheden.

Het administratie-adviesconcept is gericht op het willen zijn van sparringpartner-controller ten behoeve van haar opdrachtgevers in het MKB. Servicegerichtheid en een uitstekende kwaliteit van haar dienstverlening staan hoog in het vaandel. Het concept beschikt over innovatieve en vooruitstrevende systemen aangevuld met een back-office waardoor uw klant zich verzekerd voelt van een mogelijkheid van een one-stop-shopping ten behoeve van huidige en toekomstige adviesvraagstukken. Bovendien biedt zij de klanten de dienstverlening af te nemen tegen een transparant maandabonnement.

Bent u op zoek naar een mogelijkheid tot samenwerken met als doel in de nabije toekomst uw bestaande portefeuille over te kunnen dragen aan de met u samenwerkende partner en bent u inmiddels enigszins nieuwsgierig geraakt in de propositie van dit concept, neem dan gerust contact met ons op zodat wij u uitvoerig, ook in een persoonlijk gesprek, kunnen informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29