laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


AMBITIEUS ADMINISTRATIEKANTOOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58516 09-12-2013 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Voor 1 van onze opdrachtgevers, een bewezen en succesvol administratie-adviesconcept zijn wij in de regio Apeldoorn op zoek naar een bestaand administratie-advieskantoor welke op basis van franchise zijn of haar kantoor professioneel de toekomst wenst in te dirigeren en op een verantwoorde wijze wil laten groeien.

Wij zijn op zoek naar een gedreven en gemotiveerde MKB advieskantoor met de ambitie in deze regio het kantoor verder uit te bouwen. Het concept is met name gericht op het willen zijn van een sparringpartner/ controller en hecht derhalve veel waarde aan frequente contactmomenten met de opdrachtgever in het MKB. Uw kantoor verricht alle werkzaamheden die een "normaal" administratie-advieskantoor doet. U biedt uw diensten aan tegen een transparant concurrerend maandabonnement. U vertaalt de cijfers in een voor uw opdrachtgever bruikbare taal en reikt derhalve daarmee eveneens de tools aan waarmee hij of zij haar persoonlijk en zakelijke doelstellingen op een verantwoorde wijze kan realiseren.

De franchiseorganisatie reikt u alle tools aan waarmee u uw kantoor professioneel en succesvol kunt laten zijn. Of het nu gaat om de systemen waarmee gewerkt wordt, de permanente educatieve ondersteuning, de permanente beschikking over een back-office waardoor u uw opdrachtgever de mogelijkheid van one-stop-shopping biedt, of 1 op 1 alle marketingtools aanreikt welke nodig zijn om uw kantoor professioneel in de markt neer te zetten en te houden, elk facet is doorontwikkeld en wordt op een zeer professionele wijze toegepast.

Onze opdrachtgever is zeer vooruitstrevend waar het gaat om de doorontwikkeling van de systemen en subsystemen. De huidige administratie-adviesmarkt vraagt om efficiency hierin waardoor uw kantoor de in de markt gevraagde frequente contactmomenten tegen een betaalbare prijs kan waarmaken.

Wij zijn op zoek naar een HBO geschoolde ( werk- en denkniveau ) MKB adviseur met de nodige werk- en levenservaring. Het voeren van administraties, het doen van aangiftes, het samenstellen van jaarrekeningen, al dan niet geconsolideerd vormt voor u geen probleem. U bent gedreven, gemotiveerd, communicatief vaardig in woord en geschrift, klant- en servicegericht maar vooral ook een ambitieuze ondernemer die een professioneel kantoor neer wil zetten. U realiseert zich dat de franchisegever veel van uw professionaliteit mag verwachten, maar u ook veel van de franchisegever. U bent zich ervan bewust dat het samen sterk zijn in de organisatie u zult naar leiden naar een win-win-win situatie. Indien u in ons profiel geïnteresseerd bent, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn te allen tijde gaarne bereid u uitvoerig hierover te informeren en maken derhalve graag een afspraak met u.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29