laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEVEILIGINGSBEDRIJVEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58453 22-11-2013 Bouw Installatiebedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Kandidaat is een landelijk opererende beveiligingsspecialist met 300 medewerkers en bestaat ruim 10 jaar. Het management heeft jarenlange ervaring op allerlei niveaus in de branche.

Kandidaat ondersteunt haar opdrachtgevers door de inzet van goed opgeleide en professionele medewerkers. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van een eigen trainingscentrum. Medewerkers worden ieder jaar bijgeschoold om de benodigde kennis op peil te houden. Er wordt veel geïnvesteerd in opleidingen en trainingen, met name in daadwerkelijk oefenen. Een unieke wijze binnen de branche.

Na optimalisatie van de eigen organisatie is de tijd rijp om de markpositie te versterken; uitbreiden en verbreden van het aanbod.
Kandidaat zoekt naar beveiligingsbedrijven die ook mensbeveiliging leveren. Bedrijven met een eigen klantenportefeuille, geen onderaanneming. In de verbreding zoekt kandidaat technische installatiebedrijven op het gebied van veiligheid.

Kandidaat zoekt beveiligingsbedrijven van 10 tot 200 medewerkers en/of technische installatiebedrijven van 5 tot 25 medewerkers.

Kandidaat zoekt bedrijven in heel Nederland, doch de voorkeur gaat uit naar Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, Flevoland, Overijssel en Noord-Brabant.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29