laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROOTHANDEL / WEBSHOP

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58450 22-11-2013 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Kandidaten (2 FTE) beschikken over ruime managementervaring op het gebied van productie en handel, zowel nationaal als internationaal. Kandidaten hebben de leeftijd van 45-50 jaar, kennen elkaar al geruime tijd (> 10 jaar), vullen elkaar als managers goed aan en beschikken over eigen middelen.

Kandidaten zijn op zoek naar een nieuwe uitdaging; het uitbouwen en/of verbreden van (groot)handelsactiviteiten, nationaal en/of internationaal.

De onderneming die kandidaten zoeken is actief op het gebied van (groot)handelsactiviteiten (B2B) of verkoop via internet (webshop B2B / B2C) en kent een stabiele basis (EBIT) met omzetgroeimogelijkheden. De onderneming heeft behoefte aan (geleidelijke) vervanging en/of uitbreiding van het management. De onderneming heeft bij voorkeur een duidelijk onderscheidend vermogen.

De onderneming telt 5-20 werknemers en is bij voorkeur gevestigd in de regio Zuid-Oost Brabant of verplaatsbaar naar deze regio.

De kandidaten willen maximaal € 500K investeren, bij voorkeur in een meerderheids- of 100%-belang. Op termijn (>1 jaar) willen kandidaten een reële managementvergoeding, in aanvang nemen zij genoegen met een lage of geen managementvergoeding.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29