laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DIENSTVERLENEND BEDRIJF WERKVELD WAGENINGEN UR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58237 02-10-2013 Agri-Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Strateeg met commerciële drive zoekt ter (geleidelijke) overname een dienstverlenend B-to-B bedrijf in Midden Nederland. Bij voorkeur toeleverend of verwant aan werkveld Wageningen UR of actief in de groenbranche. Heeft ruime directie-ervaring in middelgrote bedrijven. Kan nieuw leiderschap en onderscheidend ondernemerschap inbrengen voor verdere uitbouw en commerciële vernieuwing

De persoon:
Gedreven ondernemer, bouwer met blik op de toekomst. Strateeg die op basis van gezamenlijke “droom” anderen inspireert. Weet gestelde doelen te halen en is daarbij pragmatisch, resultaatsgericht en koersvast. Houdt van contact met klanten en netwerken. Van nature een verbinder.

Werkervaring:
Ruime directie-ervaring (10 jaar) in middelgrote bedrijven. Vele complexe commerciële trajecten met succes afgerond. Succesvol in efficiënter organiseren bedrijfsonderdelen, integratie diverse bedrijfsculturen en aanbrengen financiële focus.

Opleiding:
MBA en Wageningen Universiteit.
Talen: Engels (vloeiend), Portugees, Frans, Duits.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29