laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTICIPATIEMAATSCHAPPIJ ZOEKT NIEUWE DEELNEMING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57440 09-04-2013 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig 50 - 100 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Betreft:
Een participatiemaatschappij die kennis en ervaring heeft in het op- en uitbouwen van diverse soorten bedrijven welke zij thans in willen brengen in de ter overname gezochte onderneming.
Naast een bewezen trackrecord beschikt de participatiemaatschappij over voldoende financiële middelen en 2 betrokken ondernemers die zelf mee zullen werken om toegevoegde waarde te leveren.

Profiel onderneming:
Gezocht wordt een onderneming voor gedeeltelijke (zowel minderheid als meerderheid is mogelijk) of volledige overname. Vanuit de participatiemaatschappij wordt met name op het vlak van ontwikkeling en organisatie actief bijgedragen.

Omvang en positie:
Het aantal werknemers en de omvang van de gezochte onderneming is vooraf niet bepalend.
Gezien de additionele inbreng van de 2 participanten, enerzijds qua capaciteit en anderzijds qua financiële reikwijdte, lijkt een omvang tussen de 15 en 100 werknemers het meest voor de hand liggend.
De financiële positie van de onderneming is van ondergeschikt belang.

Locatie:
De onderneming is bij voorkeur gevestigd in een straal van 50 kilometer rond Utrecht dan wel een maximale reistijd vanaf Utrecht van drie kwartier.

Opmerkingen:
De participatiemaatschappij heeft de nodige voorbereidingen getroffen hetgeen de doorlooptijd aanzienlijk versnelt.
De 2 participanten zullen zelf actief betrokken zijn bij de deelneming. Afhankelijk van de wensen en doelstellingen vanuit de bestaande ondernemer zal bekeken worden welk deel van de onderneming overgenomen kan worden en wat de mate van betrokkenheid vanuit de verkoper zal worden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29