laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONTWERPER VAN BEDRIJFSPANDEN IN NOORD-NEDERLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
56517 13-03-2013 Bouw Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Een onderneming, actief in het turn-key opleveren van bedrijfspanden, is op zoek naar mogelijkheden om schaalvergroting te bereiken door het plegen van een overname. Het bedrijf is momenteel voornamelijk actief in Zuid-Nederland. Zij zijn op zoek naar geografische uitbreiding. Aangezien ze geloven in een regionale aanpak gaat de voorkeur uit naar overname van een bestaande onderneming in plaats van autonome groei.

Gezocht wordt een onderneming die actief is in het ontwerpen van en de eventuele projectbegeleiding bij de bouw van bedrijfspanden en bedrijfshallen. Het rechtstreeks werken voor de eindgebruiker is een pré.

De interesse gaat uit naar een onderneming met een team van circa 3 tot 10 medewerkers dat voor het grootste deel bestaat uit tekenaars en/of projectleiders. Het is belangrijk dat het een zelfstandig team betreft. Er zijn mogelijkheden voor de eigenaar om aan te blijven. De beoogde onderneming bevindt zich bij voorkeur in de regio’s: Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

De koper heeft weloverwogen de beslissing tot overname van een andere onderneming genomen. Hiervoor zijn intern de nodige voorbereidingen getroffen en zijn de benodigde middelen vrijgemaakt hetgeen de doorlooptijd aanzienlijk versnelt.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29