laatst bijgewerkt op: 27-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE: ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55345 28-05-2013 Detailhandel Food Levensmiddelendetailhandel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Als groothandel en specialist in het verzorgen van Hollandse en Buitenlandse kazen zijn wij constant op zoek naar enthousiaste ondernemers die aan de slag willen met onze complete kaasassortiment. Met onze exclusieve kaasmerken ( w.o. Hollands Glorie en Old Delft) maar ook specialistische Buitenlandse kazen kunt u zich in de kaasmarkt duidelijk onderscheiden van anderen en bieden wij u een optimale winkelondersteuning. Daarbij ondersteunen wij u graag in het vinden van nieuwe verkooppunten en kunnen wij u adviseren hoe u van start kunt gaan. Mocht u een goede locatie hebben maar moet er een verbouwing plaatsvinden dan kunnen wij u hierbij ondersteunen middels onze eigen bouwteam en een interessant financieringsvoorstel.

U hoeft niet perse een winkel te hebben om ons complete kaasassortiment te kunnen verkopen. Wat dacht u van een vaste standplaats bij een winkelcentrum of op een markt of heeft u wel eens gedacht aan het verkopen van kaas aan de deur? Voor het verkopen aan de deur (kaasventer) heeft u relatief weinig nodig om te kunnen starten en het voordeel is dat u zich vrij kunt verplaatsen naar precies die plekken die aantrekkelijk zijn. Met een opslag aan huis, een verkoopwagen met koelgedeelte en een dosis energie bent u al bijna klaar om te kunnen starten als kaasadviseur. Wilt u toch liever vanuit een “eigen” winkel opereren dan zijn wij u ook behulpzaam bij het zoeken naar een geschikte locatie.

Aangezien ons klantenbestand bestaat uit zowel winkels, marktkramers als venters, supermarkten en horeca hebben wij de nodige kennis in huis om u op te weg te helpen kaas te verkopen. Wij kunnen u daarin een stukje advies geven, natuurlijk de lekkerste kwaliteitskaas leveren met alle toebehoren als verpakkingsmaterialen en winkelondersteuning en met onze unieke kaasmerken kunt u zich perfect onderscheiden!

Een goede reden dus om eens contact met ons op te nemen om te zien wat de mogelijkheden zijn. Dus heeft u passie voor kaas en bent u op zoek naar een verkooppunt of wilt u voor uzelf starten neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29