laatst bijgewerkt op: 27-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TRANSPORTBEDRIJF MET WAREHOUSING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55288 18-02-2013 Transport Beroepsgoederenvervoer over de weg
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 50 - 100 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. B.V.

omschrijving

Voor een van onze relaties, een middelgrote transportonderneming met meerdere vestigingen in Nederland zijn wij op zoek naar een transportbedrijf met dienstverlening op het gebied van warehousing en logistiek en distributie in de noordelijke helft van Nederland.

Eventuele overnametrajecten zullen uiterst discreet en indien nodig met tempo worden doorlopen. Een overname transactie waarbij de over te nemen exploitatie in zijn geheel en ineens kan worden overgedragen verdient de voorkeur. Onze relatie is niet uit op een earn-out regeling en beschikt aantoonbaar over voldoende financiële middelen.

Met betrekking tot de selectiecriteria geldt dat kasstroom en klantenportefeuille belangrijker zijn dan resultaat en vermogenspositie.

Zowel een activa transactie, een activa/passiva transacties als een aandelentransactie is bespreekbaar wanneer het gaat over de transactievorm.

Vanzelfsprekend vormt eventuele overname van het wagenpark en van het personeel geen obstakel. Eventueel en indien gevraagd behoort overname van het onroerend goed eveneens tot de mogelijkheden.

Wij kijken uit naar uw propositie.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29