laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


NON-FOOD CONSUMERGOODS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55257 24-07-2012 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Deze gepassioneerde investeerder en bouwer met een achtergrond in FMCG organisaties zoekt een onderneming waar hij middels een participatie B.V. een meerderheidsbelang in kan verwerven en het dagelijks management kan voeren.

Investeerder maakt het verschil door versterking van de strategie, het bouwen van een sterk team en veel creatieve commerciële power waardoor nieuwe groei ontstaat. Groei in assortiment, distributie kanalen en afzetmarkten.
De kandidaat is een krachtige leider met een passie voor en ervaring in het bouwen van organisaties en merken in verschillende branches. Heeft gevoel voor en kennis van alle facetten van een onderneming en koppelt die aan een vernieuwende commerciële drive.

De MBI-kandidaat heeft bewezen succesvol te zijn in het realiseren van winstgevende groei; Combinatie van analytisch vermogen, creativiteit en pragmatisme/daadkracht; Inspirerend vanuit visie, strategie, innovatie en quick wins; Ruime internationale ervaring; zowel sales als leidinggevend; Ervaring met veranderingstrajecten en innovatie; > 15 jaar ervaring in marketing, sales en algemeen management.

Omschrijving gezochte onderneming:
Aansluitend op de achtergrond van investeerder / MBI-kandidaat wordt gezocht naar een productiebedrijf en/of een handelsonderneming die zich richt op non-food consumenten producten.

Noord en west Nederland behoeft de voorkeur.
Focus op 10 – 50 medewerkers, afhankelijk van de organisatiestructuur.
In principe wordt gezocht naar financieel gezonde ondernemingen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29