laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INVESTEERDER VOOR ONTWIKKELING INNOVATIEVE SOFTWAR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55131 12-02-2013 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. B.V.

omschrijving

Voor een jonge onderneming zijn wij op zoek naar risicokapitaal.

Het bedrijf ontwikkelt hoogwaardige innovatieve producten bestemd voor de retailers. De producten moeten de retailers behoeden voor grote kostenstijgingen en mogelijk tot kostendaling leiden.

Na de introductie op de Nederlandse markt zal het product tevens geschikt gemaakt worden voor de buitenlandse markt waar al direct een significant kostenvoordeel gerealiseerd kan worden.

Het jonge bedrijf is op dit moment volledig gericht op het ontwikkelen van het product, waardoor er geen overhead aanwezig is.

Het bedrijf beschikt over medewerkers met gezamenlijk meer dan 40 jaar ervaring in de specifieke branche. De DGA heeft een brede en goede naamsbekendheid binnen deze branche.

Het business model is gebaseerd op software-licenties, echter het product zelf dient ook door de retailer afgenomen te worden.

Voor het ontwikkelen van dit product heeft het bedrijf behoefte aan een aanvullende financiering van € 500.000. Derhalve wordt er gezocht naar een investeerder met toegevoegde waarde.

Naast de nader overeen te komen financieringsvorm dient de investeerder bij voorkeur te beschikken over kennis van de retailsector en/of ICT.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29