laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GESPECIALISEERD TECHNISCH PRODUCTIEBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
55125 12-02-2013 Industrie Elektrotechnische industrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Overig 50 - 100 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Ambitieuze en zeer ervaren ondernemer zoekt ter participatie of overname een bij voorkeur internationaal opererend productiebedrijf met onderscheidende producten (niche markt). Het bedrijf opereert in een B2B markt met innovatie en productontwikkeling als de sleutelwoorden voor een duurzame toekomst. De medewerkers zijn niet alleen trots op het bedrijf maar ook op het feit dat ze laten zien dat de maakindustrie voor een internationale markt ook in Nederland nog steeds mogelijk is. Het bedrijf is toe aan nieuwe markt, richting of aanvullend leiderschap.

De persoon:
Zeer ervaren ondernemer (de laatste jaren actief als DGA) met ruime sales en algemene managementervaring. Nuchtere, hands-on gedreven pragmaticus met een markt- en innovatie gerichte instelling. Is een communicatieve organisator, zowel technisch deskundig als ook creatief. Ervaren leider die in staat is projecten en resultaten te realiseren. Zeer stress bestendig en graag in team verband opererend. Heeft bewezen om zelfstandig binnen een wereldwijde organisatie te kunnen werken en daar binnen ook eigen initiatieven te implementeren. Goed ontwikkelde intermenselijke eigenschappen. Is een Common sense persoon. Wordt door relaties als een charismatische en constructieve partner gezien.

Tags (trefwoorden)
te koop gevraagd | niche markt

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29