laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ADMINISTRATIE / ACCOUNTANTSKANTOOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54986 25-02-2013 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Zeer ervaren en doelgerichte academicus (Fiscaal Recht), 44 jaar, is op zoek naar een administratie/accountantskantoor in de regio Limburg. Omzet vanaf euro; 500.000,-. Aantal personeelsleden ± 15.

Bij kandidaat is, door de gevolgde opleidingen alsmede de opgedane ruime ervaringen als belastingadviseur/accountmanager in dienst van een gerenommeerd accountantskantoor, de wens ontstaan om zijn opgedane kennis en ervaring aan te wenden in een te verwerven administratie/accountantskantoor. Zowel participatie/partnership als volledige MBI zijn mogelijk.

Kandidaat heeft een universitair opleidingsniveau (Fiscaal Recht en Nederlands Recht). In zijn 18-jarige loopbaan als belastingadviseur bij diverse gerenommeerde accountantskantoren in Nederland heeft hij tevens de noodzakelijke kennis opgedaan in het aansturen en coachen van medewerkers en heeft hij de eindverantwoordelijkheid voor realisatie van omzet en rendement. De kandidaat heeft een zeer brede interesse en wil en kan een onderneming verder uitbouwen waarbij zijn commerciële en leidinggevende capaciteiten ten volle benut kunnen worden.

Kandidaat is een echte doorzetter met team- en klantgerichte instelling. Is inspirerend, commercieel, omgevingsbewust, motiverend en loyaal, representatief en ambitieus, een echte netwerker. Ondernemer onder ondernemers.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29