laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


(KLEINSCHALIG) ARCHITECTENBUREAU GEVRAAGD

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54455 25-02-2013 Dienstverlening Architecten
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Landelijk werkend architecten- en ingenieursbureau, gevestigd in Midden-Brabant met expertise op het gebied van onderwijshuisvesting en seriematige woningbouwrenovatie, is op zoek naar een kleinschalig architectenbureau (0-5 fte) ter overname om samen nieuwe kansen te benutten in de krimpende markt.

De architect die wordt gezocht is op zoek naar een exit scenario. Een exit scenario omdat het rendement van zijn/haar bureau is gedaald of omdat de architect in kwestie zijn/haar pensioen ziet naderen, maar geen opvolging voorhanden heeft of niet meer wil investeren. Wij zoeken een partner voor overname, waardoor het werkveld wordt vergroot en omzet wordt gegenereerd op de gebieden waar we tot op heden nog niet actief zijn geweest.

Wij zoeken een architect met een expertise en portefeuille en met een heldere visie op de toekomst van het architectenvak.

Als mogelijk scenario bieden wij aan de lopende portefeuille over te nemen en voort te zetten, waarbij de architect, los van de ballast van zijn eigen bureau, zich kan richten op de uitoefening van het vak, de opdrachten en opdrachtgevers.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29