laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INDUSTRIEEL PRODUCTIEBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53850 31-10-2012 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Senior productiemanager met ruime ervaring in de chemische en medische sector is op zoek naar een overname van een (industrieel) productiebedrijf. Het bedrijf heeft potentie om te groeien en onderhoudt een duurzame relatie met hun klanten. Productontwikkeling is een belangrijke pijler in het succes van de onderneming.

De ondernemer kan bijdragen aan het versterken van de concurrentiepositie van het bedrijf. Dit door de knowhow die hij bezit op het gebied van Operational Excellence, Lean en Quick Response Manufacturing. De kernwoorden hierbij zijn: doorlooptijd, vakmanschap en kwaliteit in relatie met kostenbeheersing.

De voorkeur gaat uit naar een (productie)onderneming met business to business activiteiten met een personele grootte van ongeveer 3 tot 30 medewerkers.
De genoemde onderneming bevindt zich in de regio Nijmegen – ’s-Hertogenbosch – Eindhoven. Een onderneming die een turn-around nodig heeft, is geen probleem.

De transactievorm is nader overeen te komen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29