laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMENDE PARTNER IN ADVIESORGANISATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53824 23-04-2013 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Als jonge en ambitieuze adviesorganisatie helpen wij ondernemers in het mkb alles uit hun bedrijf te halen wat erin zit. Dankzij ons advies kunnen ondernemers de keuzes maken die het bedrijf nodig heeft om zich verder te ontwikkelen en (weer) succesvol te zijn. Op zo’n manier dat er een boeiende, plezierige en inspirerende werkomgeving ontstaat. Voor de ondernemer én zijn medewerkers.

Al onze adviseurs zijn succesvolle ervaren (oud-)ondernemers die niet alleen adviseren, maar ook realiseren. Deze adviseurs geven ondernemers de mogelijkheid om de huidige bedrijfssituatie om te bouwen naar een gezondere bedrijfsvoering. Op een gedoseerde en praktische manier. Met als doel: een florerende onderneming waar ondernemers doen waar zij goed in zijn.

Wat maakt onze aanpak zo bijzonder?
- succesvolle ondernemers als adviseur
- praktijk- en resultaatgericht
- gespecialiseerd in het mkb
- diensten op maat
- optimale inzet van talenten
- no-nonsenseaanpak

Wat zoeken wij?
Een enthousiaste en gedreven partner die de dagelijkse leiding op zich neemt. En niet zomaar een partner, maar iemand die al eerder aan het hoofd van een succesvolle onderneming heeft gestaan. Met andere woorden: een zeer ervaren adviseur die als volwaardige sparringpartner kan optreden voor onze eigen adviseurs én onze klanten.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29