laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SCHOONMAAKBEDRIJVEN TER OVERNAME GEZOCHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53359 27-02-2012 Dienstverlening Schoonmaakbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Schoonmaakbedrijven ter overname gezocht

Wij begeleiden een vooruitstrevend en kwalitatief hoogwaardig schoonmaakbedrijf met groei ambities in de regio Noord-Holland.

Onze opdrachtgever is een betrouwbaar, maatschappelijk betrokken en professioneel bedrijf met een duidelijke toekomstvisie. Een visie gericht op autonome groei en groei door bedrijfsovername. Wij willen dan ook graag op plezierige en persoonlijke wijze in contact komen met schoonmaakbedrijven in Noord-Holland (boven Noordzeekanaal) om te kijken naar de mogelijkheden voor een passende overname.

Geschikte bedrijven hebben enige omvang qua omzet en/of personeel en houden zich (contractueel) bezig met o.a. kantoorschoonmaak, maar bijvoorbeeld ook glasbewassing en gevelreiniging.

Neem vrijblijvend contact met ons op om nader kennis te maken en informatie uit te wisselen. De naam van onze opdrachtgever en verdere inhoudelijke informatie maken wij bekend na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29