laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BRANCHE SPECIFIEKE SOFTWARE ONTWIKKELAAR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53114 31-10-2012 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Voor onze strategische opdrachtgever zijn wij op zoek naar IT ondernemingen die branche specifieke software ontwikkelen. Dit kan CRM en/of ERP software zijn.

De gezochte onderneming is gevestigd in Nederland en heeft meerdere medewerkers in dienst die zelfstandig kunnen werken. Daarnaast heeft de onderneming een goed functionerende helpdesk. De gezochte onderneming bestaat minimaal vijf jaar en heeft een stevig en loyaal klantenbestand. De software heeft zich bewezen en voldoet aan de moderne standaarden.

Onze cliënt is een winstgevende onderneming met een lange historie die zelf ook branche specifieke software ontwikkelt. Zij is dusdanig georganiseerd dat andere ondernemingen eenvoudig kunnen aansluiten. Het doel van de overname is het creëren van synergievoordelen en het uitwisselen van kennis. Tevens wordt gestreefd naar uitbreiding van het klantenbestand en het dienstenpakket.

Tags (trefwoorden)
Software | Ontwikkelaar | IT | Te koop gevraagd

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29