laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GEZOCHT: BEDRIJVEN MET PROBLEMEN . . .

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52828 07-10-2011 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Van veel bedrijven die in (financi?le) problemen zijn geraakt of in het ergste geval in een faillissement terecht gekomen zijn, concluderen deskundigen achteraf dat dit niet nodig was geweest.
Door op tijd de juiste expertise in te schakelen, mede ondernemers die hier ervaring in hebben en weten wat te doen in tijden dat het minder gaat, kunt u ook uw bedrijf er weer ?bovenop? helpen.
Ligt u regelmatig ?s nachts wakker hoe u de volgende dag ?de eindjes weer aan elkaar moet knopen?? Heeft uw bank de ?kredietkraan? dichtgedraaid? Heeft u problemen met uw personeel? Betalen uw opdrachtgevers te traag of wordt u ?onder druk? gezet door uw crediteuren of andere schuldeisers?
Los van deze problemen ziet u ook kansen. Helaas kunt u die niet benutten, omdat u daarin op dit moment belemmerd wordt. Toch, er staat te veel op het spel en de klok tikt door!
U bent de ondernemer met het bedrijf wat wij zoeken!
Voor onze opdrachtgevers zijn wij zijn op zoek naar bedrijven met (financi?le) problemen. Bedrijven met een omvang van > 10 werknemers en een omzet vanaf ? 2,5 mio, waarbij in principe geen sectoren worden uitgesloten.
Onze opdrachtgevers kunnen u bijstaan op velerlei gebied, niet alleen als sparringpartner, maar ook als ondernemers die zelf ?de handen uit de mouwen willen steken? en risico willen lopen, alsook mee willen participeren in uw bedrijf.
Het uiteindelijke doel is, om ook van uw onderneming weer een gezond en goed winstgevend bedrijf te maken. Hoe dit precies in zijn werk gaat?
Reageer snel en neem contact op voor een vrijblijvend en vertrouwelijk gesprek.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29