laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RVS METAALBEDRIJF IN HET NOORDEN VAN NEDERLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52667 18-09-2011 Industrie Metaalproductenindustrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Voor ??n van onze relaties zijn wij naarstig op zoek naar een RVS metaalbedrijf, met name gericht op RVS (massa-)productie, in het noorden van Nederland of het in het grensgebied van Duitsland.

Overname door middel van een actva transactie of middels een aandelentransactie. Overname onroerend goed is bespreekbaar. Indien gewenst kan snel worden overgenomen met volledige financi?le compensatie!

Een RVS massaproductiebedrijf vormt voor onze opdrachtgever een goede en passende aanvulling op de bestaande activiteiten. Het gezochte bedrijf moet over voldoende productiecapaciteit beschikken om jaarlijks een half tot anderhalf miljoen euro aan extra productie te kunnen in scharen. Op zich is het geen bezwaar wanneer het bedrijf maximaal 50% van de omzet behaald uit ?zwart staal? of bijvoorbeeld constructiewerk. Het over te nemen bedrijf mag er bedrijfseconomisch gezien matig of zelfs slecht voor staan, maar tot medio 2008 moet het gezochte bedrijf redelijk hebben gedraaid.

Onze opdrachtgever is op zoek naar een 100% overname ineens. Dus liefst zonder bijvoorbeeld een ?earn out? periode. Het is bovendien niet noodzakelijk dat de verkoper zich gedurende een periode na overname beschikbaar houdt voor het over te nemen bedrijf.

Onze opdrachtgever beschikt (eventueel aantoonbaar) over voldoende eigen middelen ter financiering van een overname inclusief eventueel onroerend goed.

Wij kijken uit naar uw propositie.

Vanzelfsprekend zal een en ander uiterst discreet worden behandeld en overwogen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29