laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UITERST SUCCESVOLLE FRANCHISE FORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51854 28-07-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever maakt een stormachtige groei door en groeit sneller dan haar concurrenten. Zij is de grootste franchise in de zakelijke reiswereld. Met 800 vestigingen wereldwijd en 30 vestigingen in Nederland zijn zij de grootste franchiseorganisatie in de Branche.
Voor 2011 is in Nederland een groei voorzien van 5 ondernemers.
Vooral maar niet uitsluitend voor de regio Groot Rotterdam zijn wij op zoek naar enkele ondernemers die willen meedelen in het succes.
Het verdienmodel is transparant omdat er niet met commissies wordt gewerkt maar met een fee voor het advies. Hierdoor zijn objectiviteit en transparantie gewaarborgd. De franchisenemers zijn in staat om de kosten voor haar opdrachtgever omlaag te brengen en het reisbudget voorspelbaar de maken. Geholpen door veel internationale ervaring van de franchisegever, de schaalgrootte en de kwaliteit van het product, zijn de franchisenemers succesvol.
De doelgroep wordt gevormd door MKB ondernemers die dat internationaal opereren. Zij hebben geen tijd noch de ambitie om hun reizen zelf uit te zoeken. Mocht jij een vergelijkbaar succes hebben als de huidige ondernemers heb je binnen een jaar een team van medewerkers om je heen verzameld. Daarmee is dus direct aangegeven, dat het kunnen leidinggeven aan een team en optimaal kunnen functioneren in een netwerk, basisvaardigheden waar je over moet beschikken. Je hoeft geen ervaring te hebben in de reisbranche maar wel een affiniteit met reizen.
Misschien heb je al ervaring als ondernemer (ZZP?er) en zoek je een mogelijkheid om een bedrijf te beginnen waarin je minder afhankelijk bent van jouw eigen beschikbare uren. De franchisegever is een solide organisatie die al meer dan 30 jaar actief is, veel tijd steekt in de ontwikkeling van haar mensen en groei generen ziet als ??n van haar kerncompetenties. Als jij je kunt vinden in het profiel en het product dan komen we graag met je in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29