laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ELEKTROTECHNISCH INSTALLATIEBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
51467 10-06-2011 Bouw Installatiebedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Gezocht wordt een elektrotechnisch installatiebedrijf. De situatie waarin het bedrijf verkeert (zowel operationeel als financieel) heeft niet de nadruk.

De onderneming die gezocht wordt betreft een elektrotechnisch installatiebedrijf met een totale omzet tussen de ? 2,5 en ? 5 miljoen op jaarbasis. Belangrijk hierbij is dat de onderneming met name gericht is op bedrijfsmatige klanten, zich niet richt op werktuigbouwkundige zaken (waaronder het installeren van verwarming/koeling) en niet volledig afhankelijk is van de eigena(a)r(en).

Het aantal werknemers bevindt zich tussen de 20 en de 40, zowel direct als indirect.De standplaats van de onderneming dient zich bij voorkeur in de regio Eindhoven (binnen een straal van 35 kilometer) te bevinden.

De betreffende ge?nteresseerde onderneming is een allround bouwbedrijf met meer dan 200 medewerkers in dienst. Door deze omvang zijn zij in staat om het over te nemen bedrijf zelfstandig te managen, aan te sturen en eventueel door te laten groeien. Middelen ten behoeve van de overname zijn aanwezig.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29