laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DETACHERING/UITZENDORGANISATIE IN DE FINANCI?LE SECTOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50515 21-06-2011 Dienstverlening Uitzendbureaus, detachering
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

De onderneming die gezocht wordt betreft een dienstverlener waarbij met name financi?le mensen (administratief, accountancy, controller) uitgezonden dan wel gedetacheerd worden aan MKB ondernemingen.
Het gemiddelde opleidingsniveau dient tenminste HBO te zijn. Zowel bedrijven met klanten in de profit als in de non-profit sector komen in aanmerking. Belangrijk hierbij is dat de onderneming niet volledig afhankelijk is van de eigena(a)r(en).

De betreffende MBI-kandidaat heeft een bewezen trackrecord in zijn specifieke aandachtsgebieden (procesbeheer en marketing & sales), zowel op uitvoerend niveau als managementniveau (eindverantwoordelijk). Door deze complementariteit van competenties is hij in staat om het over te nemen bedrijf zelfstandig te managen, aan te sturen en eventueel door te ontwikkelen. Middelen ten behoeve van de overname zijn aanwezig.

De standplaats van de onderneming dient zich bij voorkeur in West- of Zuid-Nederland te bevinden. De MBI-kandidaat is niet specifiek locatiegebonden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29