laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ADMINISTRATIE- EN/OF ACCOUNTANCYORGANISATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50514 02-03-2011 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

De onderneming die gezocht wordt betreft een administratie en/of accountancyorganisatie die zich met name richt op het voeren van de financi?le- en loonadministratie, het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van de belastingaangiftes (BTW/VPB). Het gemiddelde opleidingsniveau dient tenminste HBO te zijn. Zowel bedrijven met klanten in de profit als in de non-profit sector komen in aanmerking (geen voorkeur voor particuliere klanten). Belangrijk hierbij is dat de onderneming niet volledig afhankelijk is van de eigena(a)r(en).

De betreffende MBI-kandidaat heeft een bewezen trackrecord in zijn specifieke aandachtsgebieden (procesbeheer en marketing & sales), zowel op uitvoerend niveau als managementniveau (eindverantwoordelijk). Door deze complementariteit van competenties is hij in staat om het over te nemen bedrijf zelfstandig te managen, aan te sturen en eventueel door te laten groeien. Middelen ten behoeve van de overname zijn aanwezig.

De standplaats van de onderneming dient zich bij voorkeur in West- of Zuid-Nederland te bevinden. De MBI-kandidaat is niet specifiek locatiegebonden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29