laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MBI VOOR MIDDELGROOT PRODUCTIEBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50344 03-02-2011 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Benelux Overig 100 - 500 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Zoekprofiel MBI Traject Benelux/Duitsland/Oostenrijk.

Inleiding:

Onze cli?nt zoekt een, internationaal opererend, middelgroot productiebedrijf met een lichte voorkeur voor de food Industrie. Uitdaging is een bedrijf dat sterk groeiend is en/of behoefte heeft aan chance management en waardecreatie. Ondernemingen die business to consumer opereren hebben zijn voorkeur. Een bedrijf met de hoofdvestiging in de Benelux, Duitsland of Oostenrijk zal onze cli?nt als een extra incentive ervaren om zijn positie daar uit te oefenen. De onderneming maakt producten direct voor de consument met een duidelijke toegevoegde waarde en voor de internationale markt of heeft de plannen en potentie hiervoor.

Client:

Is een zelfstandig interim-manager en adviseur op het gebied van strategie en duurzaamheid. Deze werkzaamheden worden in diverse samenwerkingsvormen uitgevoerd. Hij is ondernemend, gericht op resultaat, professioneel en verantwoordelijk persoon met ambitie en mentaliteit voor deze uitdaging. Hij heeft ruime internationale ervaring bij internationaal opererende productiebedrijven en organisaties op diverse vormen van algemeen management. Client heeft bewezen goede en heldere visies voor organisaties te cre?ren maar deze ook succesvol in uitvoering te brengen bij organisaties en het team daarvoor te motiveren. Client heeft de ambitie om na een periode als zelfstandig interim- manager actief te zijn geweest en zijn ervaring opgedaan in de daaraan vooraf gaande periode dit te gaan doen als zelfstandig ondernemer van een grotere organisatie.

Ervaring:

Nationale en internationale ervaring gedurende ca.17 jaar in de food sector op diverse hoge managementfuncties en ook als eindverantwoordelijke bij gerenommeerde bedrijven. Vanaf 1997 is client bij verschillende organisaties, niet food gerelateerd, actief geweest in management- en directiefuncties waarbij de activiteiten zijn samen te vatten in change management, waardecreatie, development en duurzaamheid waarbij succesvolle implementatie meestal het sluitstuk was. De laatste jaren is client actief als zelfstandig interim-manager met diverse verander- en adviesopdrachten voor bedrijven in verschillende branches.

Opleiding:

Universitair niveau aangevuld met diverse gespecialiseerde opleidingen op het gebied van geschiedenis, filosofie waaronder een doctoraal examen sociaal-economische geschiedenis. Verder zitten hier ook studies bij gericht op marketing, human resources en financieel-economisch.

Gezocht bedrijf:

Onderneming die zich richt op vervaardigen van producten direct voor de consument
( business to consumer). Het bedrijf is toe aan verdere groei en zoekt hiervoor een algemeen directeur respectievelijk bevestigd opvolger. Client zoekt voldoende uitdaging in de onderneming op het gebied van complexiteit en omvang. Alternatieven kunnen zijn bedrijven met een opvolgingsprobleem of met veel potentie. Afhankelijk van het aanbod kan dit ook een niet productiebedrijf zijn.

Soort bedrijf: Productie.
Branche:Lichte voorkeur voor foodsector (zie ervaring)
Gebied: Benelux, Duitsland en Oostenrijk.
Transactievorm:In overleg met wens en doelstelling om een belang in het bedrijf te verwerven.
Personeelsomvang: 50 tot 1000


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29