laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WERKTUIGBOUWKUNDIG EN ELEKTROTECHNISCH ENGINEERINGBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50219 05-04-2011 Dienstverlening Ingenieurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Namens een van onze cli?nten zijn wij op zoek naar een engeneeringbedrijf wat zich bezig houdt met ontwerp, engineering en inbedrijfstelling van werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische installa-ties en systemen.

Onze opdrachtgever is vanwege toegenomen werkzaamheden op zoek naar uitbreiding van de afdeling engineering van zijn onderneming. Dit wenst hij realiseren door overname van een bestaand bedrijf of door overname van een (te) (ver)zelfstandig(en) onderdeel van een groter concern.

De onderneming is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van een specifiek product. Werktuigbouwkundige en elektrotechnische engineering maakt daarbij onderdeel uit van het proces.

Het over te nemen bedrijf beschikt bij voorkeur over ongeveer 6 fte. Bij de medewerkers dient kennis en ervaring aanwezig te zijn van Autocad en SolidWorks.

Het gezochte bedrijf dient te zijn gevestigd in Noord-Holland Noord, bij voorkeur in de driehoek Den Helder ? Castricum ? Hoorn.

Het doel van onze opdrachtgever is om uiteindelijk te komen tot een 100% overname, een gefaseerde overname is daarbij bespreekbaar.

Een bedrijf met tijdelijke overcapaciteit heeft de voorkeur.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29