laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ADMINISTRATIEKANTOOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50218 31-12-2012 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Namens een van onze cliënten zijn wij op zoek naar een administratiekantoor in de provincie Noord-Holland. Met een omzet variërend tussen € 250.000,- en € 550.000,-.

Onze opdrachtgever is een detachering- en opleidingkantoor in accounting en fiscaliteit in Noord-Holland, waarvan de partners beschikken over ruime ervaring in accountancy en fiscaliteit. De verdere uitbouw van de organisatie wensen zij te realiseren door overname van een bestaand administratiekantoor met een klantenbestand variërend van zzp’ers tot en met MKB 20+.

De opleidingstak heeft als doel om HBO- en/of universitair geschoolde kandidaten een interne opleiding van 4 maanden te laten volgen in de disciplines financiële administratie, management accounting en fiscaliteit. Om de overgang van de theorie naar de praktijk zo snel mogelijk te kunnen maken is onze cliënt op zoek naar een administratiekantoor waar de kandidaten respectievelijk medewerkers ervaring kunnen opdoen voordat zij op interim-basis bij opdrachtgevers worden geplaatst. Door het integreren van de opleiding en de administratieve werkzaamheden kan een ideale synergie plaatsvinden tussen de theorie en de praktijk. Naast de bestaande administratieve werkzaamheden zal de nadruk komen te liggen op de uitbouw van de activiteiten met als speerpunt fiscaliteit en financiële dienstverlening.

Het over te nemen kantoor beschikt bij voorkeur over een personeelsbezetting ter grootte van ongeveer 3 tot en met 6 FTE en is bij voorkeur gevestigd in de driehoek Haarlem – Diemen - Heerhugowaard.

De voorkeur gaat uit naar een kantoor waarin de loonadministratie een volwaardige functie vervult.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29