laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MBI KANDIDAAT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50167 13-01-2011 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Zeer ervaren manager/ondernemer, 50 jaar met HBO opleidingsniveau, is op zoek naar een onderneming opererend in de groothandel (elektrische/elektronische gebruiksgoederen, verpakkingsmateriaal, consumptie- of investeringsgoederen) of industrie (hout- of kunststofverwerkend, metaalproductie of elektrotechnisch) met een regionaal, nationaal of internationaal marktgebied.

Regio: Zuid-Oost Nederland, Belgisch Limburg of Euregiogebied.

Bij kandidaat is door de gevolgde opleidingen alsmede de opgedane ervaringen als manager de wens ontstaan om zijn kennis en ervaring aan te wenden in een te verwerven onderneming. Hij heeft eveneens ervaring met het eigen ondernemerschap. Zowel participatie/partnership als volledige MBI zijn mogelijk.

Kandidaat heeft de nodige cursussen gevolgd en certificaten behaald. In zijn 30-jarige loopbaan in diverse sectoren heeft hij naast managementfuncties in loondienstverband tevens ervaring opgedaan als zelfstandig ondernemer. Zowel in zijn huidige functie als in vroegere beklede functies heeft hij de noodzakelijke kennis opgedaan in het aansturen en coachen van grotere aantallen medewerkers en heeft/had hij de eindverantwoordelijkheid voor realisatie van omzet en rendement. De kandidaat heeft een zeer brede interesse en wil en kan een onderneming verder uitbouwen waarbij zijn commerci?le en leidinggevende capaciteiten ten volle benut kunnen worden.

Kandidaat is een echte doorzetter met team- en klantgerichte instelling. Is inspirerend, commercieel, omgevingsbewust, motiverend en loyaal, representatief en ambitieus, een echter netwerker. Ondernemer onder ondernemers.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29