laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


AANNEMINGSBEDRIJF IN GWW SECTOR IN FLEVOLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
50158 12-01-2013 Bouw Grond-, water- en wegenbouw
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Flevoland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 € 50.000 - € 100.000 Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Activiteiten van het huidige bedrijf
De huidige onderneming bestaat sinds begin vorige eeuw en is, in de breedste zin van het woord, actief in grondverzet en grondwerkzaamheden. Door de jarenlange ervaring is een breed werkveld ontstaan en is men actief in de GWW-sector (grond- weg- en waterbouw), utiliteit- & woningbouw, infra en cultuurtechnische werken. De huidige activiteiten worden voornamelijk uitgevoerd in de provincies Overijssel en Flevoland. De onderneming heeft een tweetal vestigingen in genoemde regio.

De onderneming is een familiebedrijf en de ondernemers hebben een bijzonder goede relatie opgebouwd met hun klanten. Opdrachtgevers zijn overheden, waaronder provincie en gemeenten; waterschappen; nutsbedrijven; bedrijven en particulieren.
De onderneming wil haar activiteiten uitbreiden via overname van een bedrijf waarvan de kernactiviteiten liggen bij bestratingwerkzaamheden.

Locatie van het aan te kopen bedrijf
Provincie Flevoland, bij voorkeur Almere of Zeewolde.

Omzetindicatie van het aan te kopen bedrijf
De omzetindicatie van het over te nemen bedrijf vanaf € 1.000.000.

Personeel van het aan te kopen bedrijf
Het over te nemen bedrijf moet over vakbekwaam personeel beschikken, waarbij de kwaliteit voor het geleverde werk en de relatie met de opdracht-gevers een belangrijke waarde vormen. Er wordt gezocht naar een bedrijf met ongeveer 5-10 FTE ‘s.

Het aan te kopen bedrijf
Door de werkzaamheden van het aan te kopen bedrijf te combineren met de activiteiten van de huidige onderneming ontstaat synergie en tevens een breder palet van aan te bieden diensten/activiteiten voor haar opdrachtgevers.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29