laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEDRIJF DAT HOOGWAARDIGE EN LUXE MERKPRODUCTEN VERHANDELD

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
49787 25-11-2010 Groothandel Groothandel in levensmiddelen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Ervaren, ondernemende manager met liefde voor bijzondere (merk) producten, zoekt ter (geleidelijke of gedeeltelijke) overname een bedrijf dat die hoogwaardige en luxe merkproducten verhandeld. Het zijn bijzondere producten doordat ze een ambachtelijke oorsprong, een ingetogen vorm en een hoge emotionele beleving bij de klanten hebben. Het bedrijf kan zowel in een startende als een volwassen fase zijn. Het wil een volgende stap gaan zetten, bijvoorbeeld vanwege vernieuwing in het productenpallet, verbetering van rendement of een vergroting van schaal.
Luxe, consumentenartikelen van een hoogwaardige en ambachtelijke niveau, die met oog voor design en mode geproduceerd zijn.

Karakteristiek:
Handels bedrijf, met een sterke design component. Is aan de bovenkant van de markt gepositioneerd. Productie kan zowel intern als extern plaatsvinden. Ambacht en innovatie gaan daarbij hand in hand, zowel in het product als in de wijze waarop producten en merken worden.

Cultuur:
Doelgericht, open en transparant. Hard voor de zaak en oog voor elkaar, gestuurd door eigen verantwoordelijkheid en teamgeest. Medewerkers zijn trots op hun professionaliteit, de ambachtelijke kennis en open voor innovatie.
gepositioneerd. Het product heeft dan ook een sterke merkbeleving bij de klanten. Vorm en functie zijn de pijlers onder het product, design is ingetogen.Niveau van dienstverlening aan klanten is in overeenstemming met het niveau van het product.

Type klanten:
Hebben kennis van zaken en willen persoonlijke service. Ze willen een kwaltitief hoogwaardig product, dito service, een merk met uitstraling en een ingetogen design.

Regio vestiging:
Bereisbaar vanuit Utrecht

Medewerkers:
5-15 personen.

Levensfase:
Het bedrijf kan zowel in de start- als volwassenheidsfase zijn en heeft behoefte aan vernieuwing van producten, diensten of processen dan wel behoefte om de vernieuwing te realiseren om een rendement verbetering en een volgende groeifase te realiseren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29