laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


IT ONDERNEMING IT INFRASTRUCTUREN EN/OF BEHEER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48742 01-04-2011 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 N.v.t. N.v.t. B.V.

omschrijving

Bedrijfsactiviteiten
Voor een van onze relaties met langjarige ervaring in de IT branche op het gebied van ontwerpen, inrichten en implementeren van complexe- en dynamische IT infrastructuren, zijn wij op zoek naar IT bedrijven met kennis van IT infrastructuren en/of beheer.
Sleutelwoorden zijn virtualisatie & consolidatie; monitoring & beheer; cloud computing; ITIL

Opdrachtgevers:
Klanten van onze relatie zijn zowel bedrijven uit het top segment van de markt (blue chip) als in de lagen daar onmiddellijk onder. De opdrachtgevers van de gezochte onderneming kunnen vergelijkbaar of complementair zijn met een voorkeur voor de marktsegmenten retail & distributie, productiebedrijven, ziekenhuizen en overheid.
Onze opdrachtgever streeft lange termijn relaties en contracten na.

Personeel:
Ervaren consultants en verkopers met een opleiding op HBO- Universiteit niveau, bijvoorkeur in vaste dienst. Geen platte detacheringclub. Volwassen management.
Financieel:
Idealiter een omzetniveau van de target onderneming van > ? 3 miljoen. Bij voorkeur winstgevend, maar enig achterstallig onderhoud hoeft geen bezwaar te zijn.

Reden van aankoop :
Cli?nt wil door middel van overname een verbreding en verdieping van de huidige activiteiten bewerkstelligen, alsmede de groei versnellen.
Verder kan het management van de target onderneming een belangrijke rol bekleden in de integratie (niet noodzakelijk) dan wel uitbouw van de nieuw te vormen organisatie.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29