laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HOOGWAARDIG TECHNOLOGIEBEDRIJF MET BEWEZEN PRODUCT(EN).

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48615 30-11-2010 Industrie Metaalproductenindustrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Enthousiaste ondernemer met visie en drive zoekt hoogwaardig technologiebedrijf met bewezen product(en). Hoge toegevoegde waarde. Niche speler met groeipotentieel. Bedrijf bevindt zich in dynamische B2B markt. Er is potentieel voor verdere optimalisatie en internationalisatie. Resultaatgericht, focus aanbrengen en groei versnellen zonder de mens uit het oog te verliezen zijn de kwaliteiten van de ondernemer.

Karakteristiek:
Niche speler in de B2B markt. Product met complexiteit en hoge toegevoegde waarde. Wil voorop blijven lopen. Doet zelf onderzoek, ontwikkeling en productie, of heeft delen hiervan onder eigen regie uitbesteed. Heeft aantrekkingskracht en de potentie om internationaal door te breken. Heeft schaalbaarheid.

Cultuur:
Vakmanschap, trots en respect. Bedrijf maakt sterke ontwikkeling door, er verandert veel. Alle stukjes van de puzzel liggen nog niet op de goede plek. Er is een goede sfeer. Mensen willen vooruit. Down to earth, teambelang boven individueel belang. Professionele houding, oog voor kwaliteit, dicht bij de klant. Resultaat gedreven, zoekt de vernieuwing en de grenzen op.
Ruime straal rond Amsterdam.
Zakelijke klanten (direct of indirect kanaal), professionele gebruikers. Vanaf 15 medewerkers.
Relatief early stage. Product en evt. aanverwante dienst zijn in de commercialisatie fase. Bewezen klanten en omzet. Organisatie en mensen moeten verder ontwikkeld en uitgebouwd worden voor (versnelde) groei. Processen moeten verder afgestemd en geoptimaliseerd worden. Duidelijk aanwezig verbeterpotentieel dat er nog uitgemanaged moet worden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29