laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TECHNISCH HANDELS- EN/OF PRODUCTIEBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48451 04-03-2011 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Ervaren manager zoekt een bedrijf dat hij met support van private investor(s) kan overnemen danwel een bedrijf dat hij als intredend directeur via winstuitkeringen verwerft met het doel een 50% belang in 2 jaar en een volledige overname in 4 jaar tijd.
Gezocht wordt een technisch handels- en/of productiebedrijf dat (inter)nationaal actief is waarin techniek, verkoop, productie, ontwikkeling, service en onderhoud gecombineerd worden.
Het dient een bedrijf te zijn met een goede naamsbekendheid / reputatie en een vaste klantenbasis met groei mogelijkheden in Nederland en eventueel daarbuiten. Het kan ook een bedrijf zijn met een goede naamsbekendheid / reputatie dat in problemen verkeert door bijvoorbeeld bedrijfsopvolging en/of reorganisatie.
Het bedrijf heeft 20 tot 60 medewerkers en is gevestigd in en rond Amsterdam, danwel in het midden, westen of eventueel oosten van Nederland met mogelijk meerdere vestigingen.

Technisch handels en/of produktiebedrijf met verkoop, productie, ontwikkeling, service en onderhoud.

Karakteristiek: Een bedrijf met een goede naamsbekendheid / reputatie en een duidelijk verdienmodel dat (merk)produkten voert met groei potentieel. Standaard en klantspecifieke produkten. Continue aandacht voor innovatie. Bedrijf voert eigen marktbeleid en onderscheid zich van de concurrentie. Internationale focus op markt en product. Meerdere en/of buitenlandse vestigingen en/of partners zijn een pre.

Cultuur: Bedrijf heeft een herkenbare strategie en een open cultuur waarin kwaliteit en service voorop staan. Het moet een dynamisch, professioneel en no-nonsense bedrijf zijn met een sterke focus op kwaliteit en vernieuwing.

Regio vestiging: Voorkeur in / rond Amsterdam, danwel in het midden, westen of eventueel oosten van Nederland met mogelijk meerdere vestigingen.

Type klanten: B2B, eindgebruikers.

Grootte: 20 tot 60 medewerkers.

Levensfase: Gezocht bedrijf is toe aan verdere groei en ontwikkeling. Huidige directeur / eigenaar heeft het bedrijf vele jaren geleid en wil zijn leven een andere invulling geven. Het bedrijf heeft behoefte een nieuw management dat met visie en elan het bedrijf een verdere toekomst geeft. Het bedrijf heeft bestaande produkt / markt combinaties met goede mogelijkheden voor verdere groei en rendementsverbetering.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29