laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KLEINSCHALIG (FAMILIE)BEDRIJF IN DETAILHANDEL (NON)FOOD

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48393 21-06-2011 Detailhandel Non-Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 N.v.t. N.v.t. Eenmanszaak

omschrijving

Gevraagd: de overname van activa van een kleinschalig bedrijf dat geen opvolging heeft, bij voorkeur in de detailhandel (non)food

De voorkeur gaat uit naar een kleinschalig bedrijf met als kernactiviteit productie/reparatie en verkoop aan consumenten. De producten/diensten worden ter plekke gekocht/geconsumeerd dan wel afgehaald of gebracht (reparatie) De product- en marktontwikkeling behoeven zich nog niet op een hoog niveau te bevinden, dit kan als uitdaging worden opgepakt.
Vooral bedrijven als cafetaria/snackbar, kleine etenswarenverstrekker, poelier, stomerij, goudsmid en mobiele telefonie zijn interessant.

Het over te nemen bedrijf is gevestigd in Noord- of Midden- of Oost-Nederland, de afzetmarkt is regionaal en heeft naast de eigenaar geen vast personeel.

Het heeft een sterke voorkeur dat de eigenaar na overname voor een nader te benoemen periode aanblijft voor het inwerken en commerci?le/operationele overdracht. Er is een financiering beschikbaar voor een overname.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29