laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DIENSTVERLENER GROTE LANDELIJKE DEKKING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47991 27-02-2011 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie 50 - 100 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is op zoek naar een organisaties in de dienstverlening, bij voorkeur veiligheid en BHV. Hij wil een meerderheidsbelang kopen in uw bedrijf, waarbij u blijft werken en later met uw minderheidsaandeel nogmaals incasseert. U werkt met een organisatie die periodieke controles uitvoert in het veld, zoals die meestal door de wet worden voorgeschreven. Maar ook geeft u scholing in de BHV, certificeert u etc. Daarbij is het moeilijk om de juiste balans te vinden tussen de kwaliteit van de (controle)dienst enerzijds en de kosten anderzijds. Bovendien drukken de overheadkosten vaak zwaar op het resultaat.

Opdrachtgever heeft, met zijn 600 mensen, zijn dienstverlening- systemen zodanig ingericht dat die balans er wel is. Welke organisatie herkent zich in dit verhaal en wil daar dieper op ingaan? Anonimiteit en vertrouwelijkheid zijn uiteraard gewaarborgd. Indien gewenst kan er snel zaken worden gedaan. Een eerste vertrouwelijke kennismaking bij ons op kantoor is de eerste stap.Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29