laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SEED CAPITAL GEVRAAGD

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47619 25-03-2010 Dienstverlening Internetbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Voor een cli?nt van ons zijn wij op zoek naar investeerders in een nieuw te ontwikkelen platform m.b.t. matching techniek op basis van assessments.
Het betreft een toepassing dat de markt van vraag naar en aanbod van personeel organiseert en aan elkaar koppelt op basis van vacature- assessments (bedrijven) en persoonlijke assessments van kandidaten (werkzoekenden/ ZZP-ers). Het product is schaalbaar, werkt met bewezen technologie en zowel inzetbaar op de Nederlandse als op de Buitenlandse Arbeidsmarkt.

Wat biedt het platform:
Werkzoekenden en ZZP-ers kunnen de toepassing gebruiken om middels het Persoonlijk Assessment zicht op zichzelf te krijgen(werk- gerelateerd): wie is hij als persoon, wat zijn de vaardigheden en talenten, wat wil de persoon( ambitie) en hoe is hij hiertoe in staat of kan hiertoe in staat gesteld worden (coaching/training/opleiding). Het Persoonlijk Assessment is tevens het aanknopingspunt voor matching met vacatures.

Werkgevers kunnen de toepassing gebruiken om middels het Vacature Assessment in contact te komen met personeel. Daar matching geschiedt op basis van een combinatie van gedrag, kennis, vaardigheden, persoonlijke effectiviteit en functie- gerelateerde- ervaring kunnen ook minder voor de hand liggende sollicitanten in beeld komen (marktverbreding)!
Deze toepassing is aldus interessant voor werknemers en ZZP-ers, werkgevers alsmede intermediairs zoals W & S bureaus, Uitzendbureaus, Detacheringsbureaus etc.

Het platform speelt in op de aanstaande verschuivingen in de Arbeidsmarkt veroorzaakt door voortgaande ontwikkeling van online technologie?n, vergrijzing van de arbeidsmarkt, terugkerende krapte in personeel (war for Talent), verdergaande flexibilisering van werk en afnemende rol van het intermediaire kanaal van vacaturebanken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29