laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INSTALLATIEBEDRIJVEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47090 02-03-2010 Bouw Installatiebedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Professionele, landelijk werkende installatiebedrijf actief in de het topsegment van de markt zoekt installatiebedrijven op het gebied van E, W en beheersactiviteiten.

Opdrachtgever: Succesvol landelijk werkende installatiebedrijf. Actief op het gebied van totaal onderhoud met langdurige overeenkomsten met klanten. . Ten gevolge van een duidelijke visie op het gebied van klantgerichte concepten, intensieve opleidingsprogramma?s voor werknemers, boekt de onderneming succes in een concurrerende markt. Verantwoordelijkheden liggen relatief laag in de organisatie.

Gezocht: Installatiebedrijven met specifieke kennis op het gebied van duurzame energie toepassingen, koeling, warmte en koude opslag, . Bedrijven met specifieke kennis komen ook in aanmerking. Actief in Industrie, ICT, Bedrijven en Instellingen. Bij voorkeur bedrijven met een hoog kennisniveau (vanaf MTS).

Locatie: Randstad en omliggende gebieden.

Omvang: Omzet vanaf omstreeks ? 2.000.000 tot ? 20.000.000 en 20 tot 200 f.t.e?s .

Bijzonderheden: Uitstekende oplossing voor bedrijven die een goede bedrijfsopvolging nastreven en carri?re perspectief willen bieden aan hun werknemers.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29