laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEDRIJF IN DE MAAKINDUSTRIE IN HET NOORDEN/OOSTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47083 29-03-2011 Industrie Voedingsindustrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Gedreven operations manager zoekt bedrijf in de (maak)industrie in het noorden of oosten van het land. Deze 43-jarige man is momenteel actief als directeur operations van een viertal fabrieksvestigingen met daarover verdeeld meer dan 400 FTE. Achtergrond in onder andere de food en kartonnage industrie. Serieuze en ontwikkelde persoon die gaat voor gedegen resultaten door middel van effici?nt inrichten van (logistieke) processen.

Ideale omgeving is een organisatie met een dynamische markt waarin naar creatieve oplossingen moet worden gezocht. Wil graag het verschil kunnen maken (niet alleen de scherpe kantjes eraf halen). Ruimte in de markt moet bij voorkeur worden ingevuld met een commerci?le rechterhand. Sterke punten zijn het uitvoeren van veranderprocessen, het structureren van de organisatie, opereren vanuit een heldere visie en het in beweging kunnen krijgen van mensen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29